- Forventer ingen signeringer i januar

Erik ten Hag har ikke troen på at det kommer forsterkninger inn i januar når overgangsvinduet igjen åpner

Publisert Sist oppdatert

Det sier nederlenderen i et lengre intervju med Andy Mitten for United We Stand, nå gjengitt i The Athletic.

Videre begrunner Ten Hag pessimismen rundt signeringer slik:

- Det handler om at når United skal hente spillere så bør det være spillere som kan gå rett inn og gjøre laget bedre, og da kan det være interessant. Vi forventer at alle spillere kommer til Carrington hver eneste dag er der for å gi sitt aller ytterste.

- Som klubb så ser man alltid etter måter å bli bedre på, så om man kan finne noen som kan akkurat det og det er en realistisk finansiell ramme inn mot FFP, så synes jeg klubben bør gå for det. Realistisk sett, med det markedet som er nå, er det vanskelig å være attraktiv for de beste spillerne i vintervinduet. De aller beste spillerne vil ikke forlate klubbene sine midt i sesongen. Det er spillere som er misfornøyde, skadet eller bare ikke passer inn i sine klubber som ser etter nye muligheter i januar.

 Ten Hag får videre spørsmål om tankegangen rundt det at han har hentet flere spillere som han tidligere har jobbet med i Ajax eller som han har kjennskap til via Eredivisie, og starter svaret med en litt annen tone enn han normalt sett gjør.

- Det er en oppfatning av hvordan vi jobber. Det blir gjort for å lage poenger. Har Casemiro spilt i Eresdivisie? Eriksen spilte der for ti år siden, så for Tottenham og Inter. Jeg har til og med sett Mason Mount bli nevnt som et produkt fra Eredivisie. Han var ung og var der for å utvikle seg. Mount var en av de mest attraktive unge spillerne i Premier League og hadde ett år igjen av sin kontrakt. Det var en god mulighet for oss til å signere en veldig god spiller på 24 år. Det har ingenting å gjøre med Eredivisie.

- Og når det gjelder spillere signert fra Ajax; bare se på historien deres. De har levert spiller på spiller til de beste klubbene i verden. Listen er lang.

Powered by Labrador CMS