Dominic Calvert-Lewin roper ut sin frustrasjon under en Everton-ligacupkamp.

Forventer en elektrisk atmosfære mot United

Publisert

Everton så ut til å gå mot en mer behagelig sesong enn i 2022/23 – før de fikk ti poeng i minus av Premier League

Merseyside-klubben er ikke fornøyde med avgjørelsen, og Everton-fansen er nok minst  like misfornøyde. 

Everton-spiss Dominic Calvert-Lewin tror ikke akkurat at det vil føre til en dårligere atmosfære mot United på søndag.

– Jeg har spilt i mange kamper mot United på Goodison, og atmosfæren er alltid helt utrolig. Jeg forventer ikke at det blir annerledes i helga – om noe, så blir det mer elektrisk. Jeg er sikker på at fansen kommer til å være klare, sier Calvert-Lewin.

Goodison Park, general view, 4. november 2023.
GOODISON PARK: Det er ofte god atmosfære når United kommer på besøk, og Evertons poengstraff vil nok definitivt ikke gjøre stemningen mindre fiendtlig.

Situasjonen påvirker ikke spillernes forberedelser, mener spissen, som har scoret mot United både på Old Trafford og Goodison Park tidligere. 

– Vi som spillere forbereder oss på samme måte som normalt, og sørger for å levere en god prestasjon, og for å ta de tre poengene. Ut fra omstendighetene, så har jeg merket mye samhold og fellesskap [i spillergruppa]. Vi var inne i landslagspausen da nyheten sprakk, men jeg føler ikke at det har påvirket oss spillerne da vi kom tilbake denne uka.

– Vi vet at vi som spillergruppe ikke kan påvirke det der. Alt vi kan påvirke er det som er foran oss, og det er kampen på søndag, så vi ser frem til det.

Powered by Labrador CMS