Charlie McNeill i aksjon for U21-laget mot WBA, 18. mars 2024.

Forlater United: – Jeg elsker klubben

Publisert

Charlie McNeill kom til United fra City-akademiet med store forventninger, og han scoret en del mål for U18-laget, og var en sterk bidragsyter til FA Youth Cup-seieren i 2021/22-sesongen. 

Han fikk førstelagsdebuten av Erik ten Hag forrige sesong, men det ble med den ene kampen, og etter to skuffende låneopphold i Newport og Stevenage har det vært ventet at McNeills opphold i United ikke kom til å bli forlenget siden utviklingen har stagnert. 

Fredag kveld bekreftet McNeill at han forlater United, med følgende beskjed på Instagram:

– Min tid i Manchester United er over, og jeg vil gjerne bare takke alle trenerne, ansatte, supportere og alle involverte i klubben for de beste fire årene noensinne. Fra å signere for klubben, til å vinne FA Youth Cup, før jeg så debuterte for førstelaget som 18-åring, noe som var drømmen min som gikk i oppfyllelse. Jeg vil alltid være takknemlig for å få den muligheten, og til å leve ut drømmen min om å spille på «drømmenes teater», noe jeg kan takke manageren for. 

– Jeg har fått venner for livet, og lært meg verdifulle lekser underveis. Jeg elsker klubben, og vil alltid ha en spesiell plass [for den] i hjertet mitt. Once a red, always a red.

McNeills kontrakt går ut denne sommeren, så det er ikke snakk om noe salg.

Lykke til videre, Charlie!

Charlie McNeill og Alejandro Garnacho hadde et glimrende samarbeid før Garnacho tok steget opp på A-laget.
Powered by Labrador CMS