- Forhåpentligvis er Manchester rødt på søndag

Søndag er det klart for Manchester derby nummer 191. Forrige sesong vant lagene hver sin kamp i Premier League, begge seiret på hjemmebane. Søndagens kamp spilles på Old Trafford klokka 16:30 skandinavisk tid. 

Harry Maguire er fast bestemt på at Manchester United vil gjøre sitt beste for å kunne gjenskape forrige sesongs hjemmeseier over City, som endte 2-1.

3 poeng i søndagens kamp betyr ikke bare at Manchester er rødt, men også at poengforskjellen mellom lagene minskes til tre poeng.

⁃ Det er en stor anledning, sa Maguire til Premier League Productions før søndagens derby.

⁃ Vi kommer med tre seire bak oss og vi ser frem til det. Vi vet at det kommer til å være en god atmosfære på Old Trafford og at vi vil ha fansen i ryggen, der er de alltid. Vi ser etter å gjøre en sterk prestasjon og få et resultat i spillet.

Maguire er likevel klar over at det vil bli en tøff kamp med tanke på at de har et veldig sterkt lag og en fantastisk manager. Engelskmannen sier at de ikke holder fokuset på motstanderen, men heller fokuserer på seg selv for å sørge for at de presterer etter beste evne. Han tror at dette vil gi United alle muligheter. 

⁃ Du vil kontrollere følelsene, men du vil også ha ilden i magen og aggresjonen på banen. Sørg for at det er kontrollert og at du holder deg på banen med 11 mann. Det kommer til å være svært viktig.

⁃ Du kan virkelig føle suset rundt i byen frem mot uken med derbyet. Som jeg sa, det handler om at Manchester er rødt eller om Manchester er blått. Forhåpentligvis, på søndag, er det rødt.

Powered by Labrador CMS