Fjerde runde i FA-cupen: Må spilles fire omkamper

Trekningen for den femte runden av årets FA Cup skjer allerede før Uniteds kamp mot Newport County. United og Newport har fått nummeret 16, og trekningen skjer rundt klokka 15:00 søndag.

32 lag skal bli til 16 i løpet av den fjerde runden. Bournemouth var det første laget som tok seg videre da de slo ut Swansea torsdag kveld.

Fredag kveld kjempet åtte lag om en plass inn i den femte runden. City sikret seg en plass videre etter en scoring i det 88. minutt. Det betyr at Tottenham måtte takke for seg. De tre andre kampene endte uavgjort, som betyr at seks lag må ut i ny kamp. Her er resultatet fra fredagens kamper:

Sheffield Wednesday 1-1 Coventry

Chelsea 0-0 Aston Villa

Bristol 0-0 Nottingham Forest

Tottenham 0-1 Man City

Lørdag ble det spilt ytterligere seks kamper. Turneringen har blant annet blitt tre Premier League-lag fattigere, og askeladden Maidstone sto for en aldri så liten bragd ved å slå ut opprykksjagende Ipswich fra Championship.