Fikk bank av Rangers

I denne saken ser vi på hvordan det går med Uniteds utlånte spillere denne helga.

Rangers 4-0 Hibernian

Et tap var riktignok forventet, men Will Fish & co hadde nok håpet på et hyggeligere resultat enn dette da de gjestet Ibrox.

Hjemmelaget scoret to mål i hver omgang, og vant enkelt i det som var den første kampen etter at Philippe Clement ble utnevnt som ny Rangers-manager.

Fish får karakteren 5 på spillerbørsen til Edinburgh Live etter kampen, og var med det best i Hibs-forsvaret, men Fish og stopperpartner Paul Hanlon slet med det bevegelige Rangers-angrepet.

Hibernian ligger på niendeplass (av tolv) i den skotske ligaen, med flere kamper spilt enn lagene rundt seg.

Getafe 1-1 Real Betis

Det endte uavgjort 1-1 da Real Betis besøkte Getafe lørdag ettermiddag. Dette var Getafes fjerde uavgjort på rad i La Liga.

Mason Greenwood spilte fra start, og noterte seg ikke for målpoeng. Han ble byttet ut i det 78. minutt.

Getafe ligger i skrivende stund på 12. plass i La Liga, og kan gå litt nedover i løpet av helga.

Osasuna 2-0 Granada

Álvaro Fernández Carreras har fått en del spilletid for Granada i det siste, og spilte fra start fredag kveld etter å ha returnert fra samling med det spanske U21-landslaget.

Han spilte i en rolle som tidvis så ut som en vanlig venstrevingrolle, og tidvis som om han var venstre vingback.

Granada hadde en slags opptur sist med poeng mot Barcelona (selv om de frustrerende nok ga fra seg en 2-0-ledelse), men her var det definitivt ingen opptur å spore. Osasuna vant 2-0.

Fernández var ikke involvert i noen av baklengsmålene, og han gjorde sin jobb ganske så bra frem til han ble byttet ut i det 63. minutt. Han hadde også et skuddforsøk i førsteomgangen som aldri ble veldig farlig siden han ikke fikk noe godt treff.

Granada ligger på 19. plass i La Liga, og står fortsatt med bare én seier.

Granadas Álvaro Fernández Carreras prøver å hindre et innlegg.

Andre:

• Brandon Williams skulle også vært i aksjon fredag kveld, men Ipswich-bortekampen mot Rotherham ble utsatt på grunn av værforholdene.
  • Charlie McNeill var ikke i Stevenages tropp som spilte 0-0 hjemme mot Port Vale. Stevenage er ikke i god form etter den gode sesongstarten, og om formutviklingen fortsetter er det nok bare et tidsspørsmål før de ikke er på play off-plass mer.