TORSDAGENS LANDSKAMPER:

Festkveld for Fernandes og Portugal mot Sverige - Scanlon inn til debut da Gibraltar tapte mot Litauen

Torsdag markerte starten på en hektisk landslagsuke for flere av Uniteds spillere hvor tre av fire aktuelle spillere kom i aksjon. Bruno Fernandes og Victor Lindelöf spilte begge 90 minutter da Portugal og Sverige møttes til privatlandskamp.

James Scanlon ble den første United-spiller som fikk minutter for Gibraltars landslag da han kom inn som innbytter mot Litauen i playoff i UEFA Nations League.

Gibraltar 0- 1 Litauen (UEFA Nations League - playoff)

MÅL: 0-1  Armandas Kucys (60)

17 år gamle James Scanlon, ble noe overraskende, kalt opp til landslagssamling for Gibraltar for første gang og det til en av de viktigste kampene i Gibraltars historie hvor det handler om å beholde plassen på nivå C i UEFA Nations League.

Midtbanespilleren startet sin første landskamp på benken, men kom inn etter 70 minutter. Gibraltar spilte med 10 mann i over 60 minutter etter at keeper  Dayle Coleing ble utvist etter 26 minutter.

Scanlons innhopp gjør at han er den første United-spiller i historien med minutter på A-lagsnivå for Gibraltar, som med 0-1 fikk et vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret i Litauen førstkommende tirsdag.

James Scanlon scorer i U18-lagets 4-3-seier mot Liverpool, 30. januar 2024.
17 år gamle James Scanlon kan få sin landslagsdebut som første United-spiller for Gibraltar torsdag.

Portugal 5-2 Sverige (Privatlandskamp)

MÅL: 1-0 Rafael Leao (24) , 2-0 Matheus Nunes (33), 3-0 Bruno Fernandes (45), 4-0 Bruma (57), 4-1  Viktor Gyökeres (58), 5-1 Gonçalo Ramos (61), 5-2 Gustaf Nilsson (90)

Bruno Fernandes og Victor Lindelöf spilte begge 90 minutter da Portugal knuste Sverige i Guimaraes tirsdag.

Det ble en marerittstart for Jon Dahl Thomasson som Sverige-trener og Portugal gikk til pause med hele 3-0, hvor Bruno Fernandes scoret Portugals tredje mål like før pause.

Etter pause var Fernandes i det gavmilde hjørnet og spilte ballen til Bruma som enkelt kunne sette inn 4-0 før timen var spilt.

Victor Lindelöf hadde ingen god dag på jobb og på 3-0-scoringen som du kan se under er ikke United-stopperen i nærheten av Bruno som enkelt setter ballen i mål.