Fernandes risikerer utestengelse

Publisert Sist oppdatert

Allerede i den tiende runden av Premier League fikk Bruno Fernandes tildelt sitt fjerde gule kort for sesongen. Reglene i ligaen tilsier at spillerne som har fått fem gule kort eller mer før halve sesongen er spilt, må stå over neste kamp. 

Uniteds kaptein har derfor hatt et enormt press på seg siden slutten av oktober, og presset fortsetter. For å unngå å bli suspendert i en kamp må Fernandes unngå å få gult kort fram til den 19. runden er spilt, som skjer 26. desember på hjemmebane mot Aston Villa. 

Fernandes fikk de gule kortene i kampene mot Tottenham, Nottingham Forest og Brighton & Hove Albion tidligere denne sesongen. Tre av de fire kortene har blitt gitt på overtid. 

Bruno Fernandes har spilt hvert eneste minutt av Uniteds Premier League-kamper denne sesongen og er en viktig spiller. Klubben er under høyt press, ettersom at laget ikke har prestert etter forventningene. Det er derfor viktig at portugiseren holder seg unna gule kort i nærmeste framtid. United har ikke startet en ligakamp uten Fernandes siden november i fjor. 

Forrige sesong var det Casemiro som sto i Brunos posisjon. I den nittende runden ble brasilianeren tildelt sitt femte gule kort og måtte stå over kampen mot Arsenal. 

Powered by Labrador CMS