Fabrizio Romano: Van de Beek på vei mot utlån til tysk klubb

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek har fått svært lite tillit på United-midtbanen denne høsten etter at han i januar pådro seg en alvorlig skade i kneet.

I forkant av bortekampen mot Newcastle for halvannen uke siden var Erik ten Hag klinkende klar på at den nederlandske midtbanespilleren var avhengig av spilletid. Dermed ville United-sjefen ikke stå i veien for en eventuell van de Beek-exit i januar.

Tirsdag formiddag skriver overgangsguru Fabrizio Romano at United er i forhandlinger med tyske Eintracht Frankfurt om en låneovergang for Van de Beek. Samtalene skal ifølge Romano ha god flyt.

Overgangsjournalisten opplyser videre at La Liga-leder Girona også skal ha vært interesserte i Uniteds midtbanespiller, men at spanjolene skal ha tilbudt andre rammevilkår enn Eintracht.

Van de Beek ble hentet til Old Trafford av Ole Gunnar Solskjær i 2020, men nederlenderen har slitt stort i United-trøya. Våren 2022 ble han lånt ut til Everton, uten at han heller der fant tilbake til den gode gamle formen fra tiden i Ajax.

Powered by Labrador CMS