- Everton mener han er i samme prisklasse som Harry Maguire

Publisert

Forrige uke la United inn et åpningsbud på £35 millioner med £8 millioner i oppnåelige tillegg for den engelske midtstopperen Jarrad Branthwaite. Budet ble umiddelbart avvist av Everton, som verdsetter ham nærmere £80 millioner.

Nå blir Everton stadig mer selvsikre på å beholde Manchester United-målet. Det melder iNews.

De forstår det som at United ikke ønsker å øke budet. De skal allerede ha begynt å se på alternativer for å fylle sine defensive behov. Kilder har sagt at United leter etter tegn fra Everton om at de vil være villige til å senke prisen, men den britiske avisen forstår det som at det ikke er noen sjanse for det. Sir Jim Ratcliffe er bestemt på å ikke betale mer enn nødvendig.

Evertons ønske har alltid vært klart: de ønsker å beholde Branthwaite i minst en sesong til, og vil kun være fristet til salg dersom det kommer et bud over deres verdivurdering.

Forrige uke kom det rapporter om enighet mellom United og Branthwaite om personlige betingelser, men iNews skriver at han ikke har indikert overfor klubbens ledelse at han ønsker å forlate Everton.

Tidligere torsdag meldte ESPN at United snart vil trekke seg fra samtalene om forsvarsspilleren hvis det ikke kommer noen tegn på at Everton er villige til å senke overgangssummen. United skal heller ikke ha noe hastverk med å komme med et forbedret tilbud, med mindre Everton viser vilje til å forhandle.

Branthwaite er under kontrakt hos Everton til 2027, og gitt hans alder og potensial mener Everton at Branthwaite bør være i samme prisklasse som Harry Maguire, som United betalte 80 millioner pund for i 2019.

Kilder har fortalt ESPN at United har informert Everton om at de ikke har midler til å bruke 70 millioner pund eller mer på en enkelt spiller i løpet av sommerens overgangsvindu, og at de er villige til å trekke seg for å fokusere på andre mål.

United er også interessert i Joshua Zirkzee, Ivan Toney og Jonathan David, har kilder fortalt ESPN. Med Raphaël Varane ute og ryktene om en overgang for Victor Lindelöf, er det behov for en ny midtstopper denne sommeren.

Powered by Labrador CMS