ESPN: - Disse managerne er INEOS interessert i

Publisert Sist oppdatert

I slutten av februar ble det kjent at en kilde hadde opplyst til Manchester Evening News at Sir Jim Ratcliffe ikke er «fullstendig overbevist» om at Erik ten Hag er den riktige manageren for klubben. Det var ikke snakk om at et valg skulle tas umiddelbart, men videre skrev lokalavisen at Ratcliffe har begynt å se etter mulige nye kandidater. 

Ifølge MEN vil eierne være fornøyd med nederlenderen dersom Manchester United vinner FA-cupen og sikrer en plass blant de fire beste i Premier League, noe som virker mindre sannsynlig etter tap mot både Fulham og Manchester City. 

Blant navnene som har blitt nevnt som en mulig erstatter er Brighton-manageren Roberto De Zerbi. Til The Athletic innrømmet «The Seagulls»-sjef Paul Barber at De Zerbi kan forlate klubben hvis han ønsker å utvikle karrieren et annet sted. 

Onsdag melder også ESPN at Brighton-manageren er under interesse fra INEOS i tillegg til to nye kandidater.

Kilder har fortalt ESPN at den nye deleieren ikke har tatt noen beslutninger om Ten Hags fremtid enda, men at klubben utforsker alternativer.

I tillegg til Roberto De Zerbi, har også Thomas Frank og Gareth Southgate blir vurdert som potensielle etterfølgere, men ifølge kildene blir andre managere og trenere også vurdert.

INEOS er fast bestemt på å unngå å være uforberedt i en sommer hvor Liverpool, Bayern München og Barcelona må ansette nye managere. Utarbeidelsen av en beredskapsplan for Ten Hags mulige avgang gjøres derfor nå.

Powered by Labrador CMS