BRUNO ETTER SEIEREN:

– Erik ten Hag fortjener dette

Publisert

Du fikk 9 eller noen steder 10 ganger pengene hvis du trodde United skulle slå City i FA-cupfinalen. Det sier alt om Uniteds utfordring lørdag, mot et City som ikke hadde tapt i ordinær tid siden starten av desember.

Likevel var det United som til slutt kunne juble, etter en tilnærmet perfekt 1. omgang og så en god nok 2. omgang, som ga 2-1-seier og seier mot ligamesterne.

Etterpå feiret Bruno Fernandes av full hals, før han snakket med BBC.

– Dette var den siste sjansen til å få med oss noe positivt fra denne sesongen, sa han.

– Da vi var her forrige sesong så var vi ikke gode nok. Da måtte vi se på at de løftet trofeet. De har strålende kvaliteter, fantastiske spillere og en fantastisk manager.

– Vi måtte ofte oss, vi måtte lide, men vi gjorde glimrende ting. Selv så gjorde jeg det jeg kunne for å hjelpe laget, sa Fernandes, som hadde målgivende til Kobbie Mainoos 2-0-mål.

Se høydepunktene fra kampen her:

– Kobbie er veldig god, han har så mye kvalitet i seg og du kan se roen hans på den avslutningen. Han kom via akademiet, og så viste han i dag enda en gang hva han kan. 

– Jeg vil gratulere alle, de ansatte, spillerne og fansen som har støttet oss hele veien. Endelig har vi noe å juble for.

– Dette er også så viktig for alle. Vi vet hvor mange som er opptatt av manageren vår, men han fortjener dette. Det gjør også alle ansatte og spillerne. Vi fortjener alle dette her, sa Bruno. 

Powered by Labrador CMS