DÅRLIG START: United har hatt en svak start på årets sesong. Nå skal det ha oppstått murring i spillerstallen.

– Enkelte spillere er bekymret

United har fått alt annet en god start på sesongen. Nå skal enkelte spillere være bekymret over Erik ten Hags taktiske endringer. 

Publisert Sist oppdatert

United har tapt fire av de fem siste kampene. Og har bare maktet å slå Wolverhampton og Nottingham Forest denne sesongen. Det har ført til murring i spillergruppen.

I ifølge Samuel Luckhurst i Manchester Evening News, er en rekke spillere som begynner å bli lei av Ten Hags kritikk. Det skjer samtidig som laget sliter med å finne tilbake til formen.

Kritikken skal gå ut på at nederlenderen har favoritter i troppen som han ikke kritiserer, mens andre spillere føler at de rutinemessig mottar kritikk fra United-manageren.

Enkelte spillere føler også at de er blitt satt i svært dårlige posisjoner for og i det hele tatt kunne gjennomføre Ten Hags taktiske instruksjoner. Det skal være en følelse i troppen av at Ten Hags taktiske tilnærming skal ha blitt svekket etter Antonys ubestemte fravær.

Selv om Ten Hag har unngått å navngi spillere som har sviktet kampplanen, har han ofte framhevet spillernes manglende evne til å følge instrukser etter de etter hvert mange nederlagene denne sesongen.

– Det handler om vilje. En kan ikke la spillere gå så lett gjennom. Uttalte blant annet nederlenderen etter kampen mot Bayern.

United får en ny mulighet til pynte på den dårlige sesongstarten i en meget viktig kamp borte mot Burnley lørdag kveld. Kampstart er 21.00.

Powered by Labrador CMS