England rundet av kvalifiseringen med uavgjort - to strake kvalifiseringer uten tap

Harry Maguire var den eneste United-spilleren fra start da England møtte Nord-Makedonia på bortebane mandag kveld.

England var allerede klare for EM-sluttspillet i 2024 og hadde sånn sett kun det å stå ubeseiret igjen i kvalifiseringen å spille for.

De engelske stjernene havnet under da Enis Bardhi satte ballen i mål på retur fra egen straffe like før pause.

England slo imidlertid tilbake etter snaue timen og Kane headet ballen via en ulykksalig Atanasov og i mål etter en corner.

Marcus Rashford kom inn med seks minutter pluss tillegg igjen å spille uten å klare å markere seg.

Det endte med det 1-1 og England tar seg til EM som gruppevinner og er ubeseiret i to strake kvalifiseringer til mesterskap.

Three Lions vil også være førsteseedet når trekningen av gruppespillet for EM blir gjennomført i Hamburg 2. desember.

Nord-Makedonia 1-1 England

Full tid.

84 min. BYTTE. Marcus Rashford kommer inn de siste seks minuttene pluss tillegg.

59 min. MÅL! Harry Kane presenterer seg umiddelbart! Etter å ha vært på banen i under et minutt er han delaktig i å tvinge frem et mål. Vinner i lufta på corner og header ballen via Atanasov og i mål.

47 min. England scorer. Saka finner Grealish som setter 1-1, men VAR er inne og annullerer målet! Fortsatt 1-0 til Nord-Makedonia.

Pause

45+5 min. England vil ha straffe! Marc Guehi går i bakken og Harry Maguire får en støvel i ansiktet, men dommeren lar spillet gå. Heller ikke VAR griper inn.

41 min. MÅL! Enis Bardhi går frem og tar straffen. Pickford redder den, men gir retur. Den setter Bardhi i nettet og Nord-Makedonia tar ledelsen mot England!

40 min. Rico Lewis treffer en motspiller med armen inne i feltet. Dommer går til VAR-skjermen og dømmer straffe.

25 min. Maguire i fokus. Mister ballen til Elif Elmas og forsøker å rette opp egen feil. Mister fotfestet inne i feltet og tar med seg Elmas, men slipper unna å få straffe i mot.

15 min. England med et stort spillemessig overtak. Declan Rice nære et flott mål i det han banker ballen i tverrligger fra utenfor sekstenmeteren.

1 min. Kampen er i gang!