England berget seier etter selvmål fra Maguire

Publisert

Skottland 1-3 England

Vennskapskamp mellom nabolandene.

MÅL: 0-1 Foden (32), 0-2 Bellingham (35), 1-2 Maguire (selvmål, 67), 1-3 Kane (81).

Marcus Rashford og Scott McTominay startet i vennskapskampen mellom Skottland og England.

Engelskmennene åpnet kampen godt og scoret to mål før pause signert av Foden og Bellingham.

Harry Maguire kom på etter pausen, og endte opp med å påvirke resultatet negativt. Maguire prøvde å stoppe et skudd fra Skottland, men det endte med at han satt ballen i eget mål. Dette gjorde ikke kampen enklere for Maguire som allerede hadde hatt fansen mot seg hele kampen.

Kane sikret seieren etter 81 minutter da han igjen scoret mål for England.

Vi oppdaterer med mål, røde kort og det viktigste rundt United-spillerne.

1 min: kampen har startet

6 min: Rashford skaffer England et hjørnespark.

20 min: Rashford blir avblåst for offside.

32 min: MÅL. Phil Foden scorer på en fin målgivende pasning fra Kyle Walker.

35 min: MÅL. Jude Bellingham dobler ledelsen.

37 min: Det sjekkes for mulig straffespark til Skottland etter hands. VAR lar spillet gå videre.

Pause

46 min: Maguire kommet på banen.

67 min: SELVMÅL. Harry Maguire prøver å stoppe et skudd fra Skottland, men det ender med at han sender ballen inn i eget mål. Dette gjør ikke kampen enklere for Maguire som har hatt fansen mot seg hele kampen.

81 min: MÅL. Bellingham dribler seg rundt Skottlands forsvar før han sender ballen til Kane som skyter på mål.

Kampen er slutt.

Sverige 1-3 Østerrike

Kvalifisering til EM.

Mål: 0-1 Gregoritsch (53), 0-2 Arnautovic (56) (Målgivende fra tidligere United-spiller Marcel Sabitzer), 0-3 Arnautovic (69, straffe), 1-3 Holm (90+1)

Victor Lindelöf startet kampen mot Østerrike og bar det svenske kapteinsbåndet. Dessverre ble det en trist kveld for Lindelöf og svenskene. I andre omgang slapp Sverige inn tre mål. Tidligere United-spiller Marcel Sabitzer hadde en målgivende pasning på det andre målet. På overtid scoret Emil Holm, men det var ikke nok til å endre poengfordelingen.

Kamerun 3-0 Burundi

Kvalifisering til Afrikamesterskapet.

Les eget kampreferat fra kampen her.

Bolivia 0-3 Argentina

Kvalifisering Copa

MÅL: 0-1 Fernández (31), 0-2 Tagliafico (42), 0-3 Gonzalez (83)

Alejandro Garnacho starter på benken, men kom inn etter 85 minutter.

Japan 4-2 Tyrkia

Vennskapskamp

MÅL: 1-0 Ito (15), 2-0 Nakamura (28), 3-0 Nakamura (36), 3-1 Kabak (44), 3-2 Yıldırım (61), 4-2 Ito (straffe, 78)

Altay Bayindir spilte hele andre omgang for Tyrkia i vennskapskampen mot Japan. Bayindir slapp inn et straffemål i kampen som endte 4-2 til Japan.

Egypt 1-3 Tunisia

MÅL: 0-1 Laïdouni (3), 0-2 Fathi (selvmål, 8), 1-2 Kamal (34), 1-3 Rafia (90+5)

Tunisia vant sin vennskapskamp over Egypt og Mohammed Salah. Uniteds Hannibal kom inn etter 82 minutter. Kampen endte 3-1 til Tunisia.