Red Army Østre Toten på Old Trafford. Foto: Privat

REISEBREV FRA MANCHESTER:

En restaurant som kan anbefales og en opplevelse til terningkast 6

Publisert

Da vi i mai 2023 dannet Red Army Østre Toten så hadde vi tre ambisjoner:

* Å samle United-supportere på en lokal pub, med fotballaktiviteter og sosialt lag.

* Å støtte det lokale næringslivet.

* Å Arrangere medlemsturer.

Og endelig - mot Everton forrige helg fikk vi vår første tur sammen.

Vi ble til slutt sju stykker som reiste over, en godt blandet gjeng med aldersspenn fra 18 til 54. Noen var førstereis, andre hadde allerede en håndfull turer bak seg. 

Og: Vi hadde totalt sett knapt nok tapt tidligere på Old Trafford. Heldigvis ble det også slik mot Everton. 

Klare for kamp 07.00

Vi dro fra Toten i 15-tiden fredag, og både flyreise og hotelltransport gikk helt etter planen, på profesjonelt vis guidet av Supporterklubbens representant, helt til vi kom inn døra på Holiday Inn-hotellet vårt. 

Kvelden ble så brukt på sosialt lag i hotellets bar. Det var nemlig tidlig opp lørdag morgen. 

Allerede 07.00 møtte nemlig sju motiverte totninger opp til frokost, for bare tre kvarter etter ta en forhåndbestilt taxi til Bishop Blaize. 

På Bishop så ble det som vanlig levert, og etterpå var det klart for Drømmenes Teater. Med 2-0-seier å vil jeg si at stemning, resultat og blide gutter leverte til 20 i stil. 

Red Army Østre Toten på Bishop Blaize.
Red Army Østre Toten på Bishop Blaize.

Lørdagens middag ble inntatt på Vapiano, og deretter var det flere besøk på «byens vannhull» både før og etter kamp. Den korte oppsummeringen er at Manchester er en herlig by med god stemning og flotte omgivelser. 

Søndag reiste fem av gutta til John Smith´s Stadium for å se Huddersfield mot WBA. Det var en opplevelse å være tilstede på en sånn stadion, med god stemning, mange mål (1-4) og et flott minne å ha med seg fra denne formiddagen. 

De to andre valgte en «roligere» dag med Premier League-fotball på SHACK bar. Huddersfield-gjengen kom etter dit og vi koste oss i flotte omgivelser. Lett, siden gjengen er glad i god mat og drikke.

 Søndagens middag var forhåndsbestilt på FAZENDA Rodizio Bar & Grill (brasiliansk), og vi fikk et gourmet-måltid med godt drikke og fantastiske omgivelser. 

Det er en restaurant som absolutt anbefales. 

Avsluttet rundt Old Trafford

Mandagen ble viet til Old Trafford-området. 

Først frokost på Bishop Blaize. Deretter museumsbesøk og omvisning på Old Trafford. 

For flere var dette første gang, mens andre av oss hadde vært en runde for både 10 og drøyt 20 år tilbake. 

Inntrykkene var både store og sterke i museet, og omvisningen står absolutt til terningkast 6. Det var en guide som du bare elsker å høre på, med en innlevelse og formidling som var imponerende. 

Til slutt var det lunsj på Bishop Blaize før vi satte nesa mot sentrum og bussavgang til flyplassen. 

Da var vi en gjeng med litt slitne totninger sitter igjen med en stor opplevelse, flotte inntrykk og et tur opplegg som garantert frister til gjentakelse neste sesong. 

Red Army Østre Toten på Old Trafford.
Red Army Østre Toten på Old Trafford.

Til slutt også noe som kommer rett fra hjertet mitt og alle oss som var på tur: Fra dag én hvor vi tok kontakt med dere i Supporterklubben om å starte et lokallag og helt til vi satte foten på norsk jord rett før midnatt mandag så har dere ALLTID vært der, svart nesten før vi har spurt. lagt til rette, fulgt opp og levert et turopplegg som er udiskutabelt perfekt. 

LIVET ER HERLIG FOR DEN SOM ELSKER FOTBALL OG IKKE MINST NÅR DU ELSKER MANCHESTER UNITED

Powered by Labrador CMS