Erik ten Hag på vei inn på Old Trafford.

TEN HAG OM VARANE FØR AVSPARK:

– En fin anledning til å la ham hvile

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag gjør én endring på sitt Manchester United-lag til søndagens oppgjør mot West Ham sammenlignet med gjengen som slo Wolverhampton 4-3 torsdag.

Harry Maguire er klar for sin første start siden hjemmekampen mot Bayern München i Champions League i desember. Han tar plassen til franske Raphaël Varane.

– Harry spilte veldig bra i oktober, november og desember før han fikk skaden sin. «Rapha» har også gjort sakene sine veldig godt, men dette er den tredje kampen på en liten uke, så det er fin anledning til å gi ham hvile, sa Ten Hag før avspark.

– Det utgjør ikke så stor forskjell. Nå er det opp til Harry å vise hva han er god for, og det har vi tro på, la nederlenderen til.

Tilbake på benken er Victor Lindelöf. Dermed har Ten Hag fire friske midtstoppere tilgjengelig for første gang på veldig mange måneder.

Nederlenderen håper laget kan være i stand til å bygge momentum i tiden som kommer.

– En av de største utfordringene våre denne sesongen har vært at vi ikke har klart å bygge en rytme, og gode resultater har ofte blitt avløst av tilbakefall. Jeg har tro på at vi nå kan bygge momentum samtidig som vi får flere spillere tilbake i troppen.

– Seieren på torsdag er ingenting uten en seier i dag, slo han fast.

18 år gamle Kobbie Mainoo får som ventet fornyet tillit i elleveren.

– Jeg forventet at han skulle holde dette nivået, men jeg er likevel veldig imponert. Jeg håper han kan supplere torsdagens prestasjon med en ny god kamp i dag.

Powered by Labrador CMS