Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League

Ekspert om Reguilon: – Skjønner at folk lurer

Publisert Sist oppdatert

Altay Bayindir er klar for Manchester United, og Erik ten Hag har (etter innspilling) også bekreftet at Sergio Reguilón allerede har trent med laget.

I fredagens episode av «Uno» diskuteres de to signeringene, forhandlingene om Sofyan Amrabat og trekningen i Champions League.

Jonas Giæver fra podkasten «LaLigaLoca» deler sine tanker om Reguilon, og sier at han forstår at folk stusser på lånesigneringen fra Tottenham.

– Han har ikke vist sånn fryktelig mye de siste årene, og det drar meg tilbake til det som jeg vil si er hans virkelige toppunkt. Det var i 2019/20-sesongen, da han var på lån i Sevilla. Da var han helt sensasjonell ute på venstrebacken for Sevilla i 4-3-3, sier Giæver.

– Han var opp og ned langs den venstresiden. Kanskje bedre offensivt enn defensivt, men det var fordi det var hans oppgave i stor grad.

– Så man vet ikke helt hva det er man får med Reguilon, men det som er spennende er jo det at i et 4-3-3-system så har han jo vist seg som gull hvert år for Sevilla tidligere med Lopetegui. Så hvis han skal inn og bekle en lignende rolle i et Ten Hag-system, så kan dette bli riktig så spennende.

– Likevel er det ikke den største optimismen fra min side hva angår Reguilon, men jeg våger meg på å si at jeg er en forsiktig optimist.

I tillegg til Giæver, er også Eivind Bisgaard Sundet hentet inn som ekspertstemme på Bayern München.

Powered by Labrador CMS