Bruno Fernandes feirer mål. Med tre United t-skjorter innfelt. Premiene i kampkonkurransen.
Bruno Fernandes feirer mål. Med tre United t-skjorter innfelt.

Eirik vant retro t-skjorte i kampkonkurransen

Publisert Sist oppdatert

OPPDATERT: Det var 1015 som forsøkte seg i kampkonkurransen. To personer fikk rett på alle seks spørsmål, men bare én av dem la igjen navn og email. Dermed sendes en retro United/Adidas t-skjorte nordover i landet, til Eirik.

Han fikk rett på at Højlund ikke scoret, at United ikke scoret mer enn to mål, at Garnacho startet igjen, at  McTominay ikke hadde mer enn to avslutninger mot mål (haddde 2) og at Højlund ble byttet ut før 80. minutt.


Det er en must win-kamp mot Luton lørdag, men klarer United å levere på det man forventer og ønsker? Det har jo vært mange skuffelser denne sesongen.

Uansett så vil vi dele ut en premie til bestemann i kampkonkurransen, som igjen inneholder seks kjappe ja/nei-spørsmål. Husk å legge igjen mailadresse til slutt, slik at vi kan kontakte deg hvis du vinner. Hvis flere har like mange rette så trekkes vinneren.

Denne gangen er premien altså at du kan velge blant tre United-t-skjorter, fra Adidas Originals-serien. Det er de tre som er på bildet til denne saken, avhengig av om vi har riktig størrelse inne.

Hvis du vil se nærmere på alternativene så gjør du det i nettbutikken her!

Merk: Fristen for å være med er 14.30 lørdag, i forkant av at lagoppstillingene blir kjent litt etter det.

Tekst

Powered by Labrador CMS