- Dynamikken til Amrabat var grunnen til at vi hentet ham

Publisert

Før kampen mot Crystal Palace pratet Erik ten Hag med Premier League Productions, hvor han pratet blant annet om Sofyan Amrabat som starter sin andre kamp på fem dager på venstrebacken.

- Han er en veldig dynamisk spiller, det er derfor vi hentet ham inn. Han er komfortabel med ball og ser alltid etter muligheten for å få tak i ballen og å gjøre seg spillbar. Han er også dynamisk i det defensive arbeidet.

Ten Hag er også opptatt av at det tette kampprogrammet er en fin mulighet til å bygge videre på de to seierne laget går inn til denne kampen med.

- Det er dette vi må fortsette å bygge på, og det kommer ikke til å bli enkelt. Vi vet at de ønsker revansje og at kampen på tirsdag ikke kommer til å være sammenlignbar. Det er alltid utfordrende å spille mot det samme laget to ganger den samme uten, og vi vet at må være bedre i dag enn vi var på tirsdag.

Til MUTV forteller manageren også hvorfor Mejbri ikke er å finne i startoppstillingen lørdag.

- Det er ikke enkelt å spille tre kamper på rad når de kommer så tett. Spesielt når en av de viktigste egenskapene hans er energien. Det er akkurat hva han har gitt oss de siste to kampene. Offensivt og defensivt har han lagt ned mange løp og gjort det veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med hvordan han har bidratt til laget.

Powered by Labrador CMS