SKUFFET TEN HAG:

– Dømmingen må være konsekvent

Erik ten Hag hadde ingen problemer med straffen Burnley fikk på Old Trafford, men er klar på at United burde hatt straffe.

– Det er ikke det resultatet vi ønsket oss i dag og det er skuffende når vi dominerer og skaper så mange sjanser, erkjenner nederlenderen etter 1-1 mot Burnley på Old Trafford.

United så ut til å ta tre viktige poeng i kampen om å nå Europa neste sesong, men i sluttminuttene fikk United nok en gang en straffe mot.

Ten Hag sier det var en riktig avgjørelse, men undres på hvorfor ikke United også ble tildelt straffe.

Antony gratuleres av Diogo Dalot etter scoringen som så ut til å gi United tre poeng, men på slutten glapp seieren da Burnley utlignet på straffe.

– Vi får straffer mot oss gang på gang. Jeg har ikke noe problem med straffen vi får mot oss. Den er riktig, men dommerne må være konsekvente. Vi skulle hatt straffe selv, sier Ten Hag til MUTV etter kampen.

Episoden Ten Hag sikter til skjedde på overtid da ballen traff armen til en Burnley-forsvarer, men verken dommer John Brooks eller VAR-teamet reagerte.

Å gi straffe i den situasjonen ville vært ganske strengt, men situasjonen var ikke helt ulik den Coventry fikk straffe på mot United på Wembley sist helg.

Sjanser på løpende bånd

Manchester United åpnet kampen best og skape sjanser på løpende bånd de første 20 minuttene, men dette ble en kamp der United sløste stort med sjansene.

Christian Eriksen, Alejandro Garnacho og Antony hadde alle gode muligheter til å sende United i føringen, mens kaptein Bruno Fernandes traff metallet med en kanonkule før pause.

Sakte, men sikkert kom bortelaget bedre med i kampen og skapte solide sjanser til å få en etterlengtet scoring for å holde liv i håpet om å overleve i Premier League.

Heldigvis for United var Andre Onana enorm i United-buret, og vartet opp med flere solide redninger.

Den beste av alle kom på en heading fra Lyle Foster fra kloss hold som de fleste så i mål. Onana klarte å kaste seg rundt i luften og reddet mesterlig med en eventyrlig enhånsdredning.

Etter pause fortsatte United å skape sjanser, men også gjestene Burnley hadde sine muligheter.

Antony fikk to gode muligheter, men klarte ikke å overliste også Garnacho og Casemiro hadde gode skuddmuligheter.

Det så lenge ut til å ende målløst på Old Trafford, men så snappet Antony en stygg feilpasning fra Sander Berge, og endelig fant United veien til nettmaskene.

United jublet og tre poeng virket sånn noenlunde trygge.

Men så gikk Onana fra helt til syndebukk da han kom altfor sent inn i en luftduell og forbannelsen med sene straffespark mot United ser ikke ut til å ha noen ende.

Med tre minutter igjen utlignet Burnley og det ga en frenetisk slutt på kampen, men det ble ikke flere mål.