NOTISER:

Dømmer mot Nottingham Forest

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Torsdag 28. desember

Andy Madley dømmer mot Forest

Premier League har bekreftet dommeroppsettet for den kommende runden. Der blir det klart at Andy Madley dømmer kampen mot Nottingham Forest på City Ground lørdag. Paul Tierney er oppnevnt som VAR-dommer.

Onsdag 27. desember

Neil Wood fikk sparken av Class of '92-gutta

Før 2022/23-sesongen forlot Neil Wood jobben som reservelagssjef i Manchester United (det som den samme sommeren gikk fra å være et U23-lag til et U21-lag) til fordel for hovedtrenerjobben i Salford City – klubben som eies av bl.a. Neville-brødrene, Nicky Butt, Paul Scholes, Ryan Giggs og David Beckham.

Der hadde Wood en god debutsesong, som endte med Salford Citys beste League Two-plassering noen gang (en sjuendeplass), men i play off-semifinalen tapte Wood & co i den avgjørende straffekonkurransen mot Stockport.

Dessverre har den andre sesongen hittil vært en aldri så liten katastrofe, og på Boxing Day ble det et 1-5-hjemmetap mot Tranmere Rovers, og onsdag kom som ventet bekreftelsen om at Wood er ferdig i klubben. 

Salford City ligger på en 21. plass, henholdsvis seks og sju poeng foran lagene på nedrykksplass.

Tirsdag 26. desember

BBC: Brailsford til stede på Old Trafford mot Aston Villa

Sir Jim Ratcliffes flaggskip Ineos er ventet å være representert ved Dave Brailsford på Old Trafford når Aston Villa kommer på besøk på Boxing Day. Det skriver BBCs Simon Stone i en kort melding på X tirsdag ettermiddag.

Sir Jim Ratcliffe vil imidlertid ikke være på plass, men Ineos-sjefen er ventet å dukke opp på en United-kamp i nær fremtid.

Powered by Labrador CMS