Djordjic med tirade mot Rashford: – Selg ham nå

Publisert Sist oppdatert

Mot Fulham ble Marcus Rashford plassert på topp i fraværet av Rasmus Højlund, men i likhet med nesten samtlige på United hadde ikke engelskmannen en stor dag på jobb.

Nå har tidligere United-spiller Bojan Djordjic sett seg lei av Rashford, og etter lørdagens kamp kom han med en skikkelig tirade rettet mot angrepsspilleren.

– Det har vært som dette hele sesongen. Han har alltid blitt unnskyldt fordi han kommer fra Manchester, fra klubbens egne rekker, at han er «en av oss». Men det er ikke slik en spillende supporter skal oppføre seg, sier Djordjic til svenske Viaplay, gjengitt av Aftonbladet.

Djordjic mener det ikke kan være noen unnskyldning at Rashford blir plassert på topp, selv om han åpenbart har vist seg farligere fra venstrekanten.

– Drit i det. Kom deg inn i kampen, ta løpene og vis de andre. Det her er provoserende for meg å se. Jeg har beskyttet og beskyttet ham, men hva i helvete skal jeg beskytte ham mer for? Det går ikke. 

– Ja, han har klasse og kvaliteter, men han fyller 27 år. Han er ikke 17 lenger. Den tiden er forbi.

Nå mener Djordjic at United må ta grep og selge lagets kanskje største stjerne.

– Ja da, det er tid igjen av denne sesongen og i sommer er det mange andre som skal ut, men selg ham nå. Det gjør vondt for meg å si dette, men selg Marcus Rashford.

Powered by Labrador CMS