Diallo nærmer seg retur etter skaden – delte oppdatering i sosiale medier

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Tirsdag 24. oktober

Diallo med positiv skadeoppdatering

Ivorianske Amad Diallo har ennå ikke spilt for United etter skaden han pådro seg en ankelskade i sommer.

Tirsdag delte han en video på Instagram der han leker seg med ball. Det kan dermed tyde på at 21-åringen nærmer seg et comeback etter en periode på sidelinjen:

Rooney fyller år!

Manchester Uniteds mestscorende spiller gjennom tidene, Wayne Rooney, fyller 38 år tirsdag. Tidligere lagkamerat Rio Ferdinand har tatt til sosiale medier for å gratulere den tidligere målgarantisten:

McIlroy uttrykte ønske om å kjøpe en andel av United 

Den britiske golfstjernen Rory McIlroy har i et intervju med Sky Sports sagt at han gjerne kunne tenkt seg å kjøpe en mindre andel av favorittklubben Manchester United. Muligheten bød seg imidlertid ikke.

– Jeg hadde elsket å kjøpe en liten prosentandel av klubben jeg har vokst opp med å heie på. Hvis det kommer en ny mulighet, vil jeg definitivt se på det. Det har imidlertid ikke dukket opp en slik sjanse ennå, sa briten i helgen.

34-åringen forteller at han fikk et tilbud fra golfkollegene Jordan Spieth og Justin Thomas om å sammen 49ers group bli en del av et mindre eierskap i Leeds.

– Jeg er Manchester United-supporter, så jeg kunne ikke bevegd meg i nærheten av det! skal McIlroy ha svart på tilbudet.

Powered by Labrador CMS