BRUNO ETTER SEIEREN:

–  Dette vitner også om litt karakterstyrke

Publisert

United var i trøbbel, og det ikke bare én, men to ganger mot Sheffield United.

Kaptein Bruno Fernandes ledet imidlertid an i snuoperasjonen.

Først da han selv satte straffen som sørget for at 1-2 ble til 2-2, så da han ordnet 3-2 på et flott langskudd og til slutt da han spilte frem Rasmus Højlund til 4-2-målet.

Dermed står Bruno selv med ti Premier League-mål denne sesongen, mens United som lag har scoret 14 ganger på de fem siste kampene.

Samtidig må man tilbake til 9. mars for å finne forrige gang United holdt nullen.

– Vi snakker om å holde nullen hele tiden, og jager også det. Sånn sett får vi også gi kreditt til Sheffield United, sier Bruno Fernandes.

– Vi satte oss selv i en posisjon hvor det er vanskelig å vinne fotballkamper, men vi kom tilbake i kampen. Det vitner også om litt karakterstyrke.

– Vi må også være klar over at hvis vi kontrollerer kamper som vi gjorde før pause så må vi også score på sjansene våre. 

– Og ja, vi scorer mange mål, men det handler også om å være kompakte som lag.

– Så er jeg selvsagt glad for scoringene mine, men jeg vil heller vinne fotballkamper enn å score mål. Ja, det er en del av rollen min også, å score, men det viktigste for meg er at vi vinner. Det har vi ikke gjort nok i det siste, sier United-kapteinen.

– Kritikk er imidlertid en del av det å være United-spiller. Vi kan vinne åtte eller ni kamper på rad, men så fort man taper så kommer kritikken. Å være United-spiller krever sånn sett at vi vinner fotballkamper, sier Fernandes.

Powered by Labrador CMS