- Dette var søppel!

Paul Scholes ga United-spillerne det glatte lag etter tapet mot Newcastle

Publisert

- Dette var søppel, tordnet Scholes til Premier League Productions. 

- De er et dårlig fotballag om dagen, er de ikke? De gode resultatene den siste tiden har vært misvisende. Det er for mange late spillere på laget. Du slipper ikke unna med det. Når du drar til slike plasser, er hardt arbeid det første du sørger for. Du kan se hvordan Newcastle kunne angripe på begge kanter. Jeg synes synd på sidebackene, sukker Scholes.   

Anthony Gordons scoring mot Manchester United ble kampens eneste, men det både kunne og burde vært flere baklengs for United om vertene hadde vært mer kyniske foran André Onana i United-målet. 

AVGJØRELSEN: Anthony Gordon scoret kampens eneste mål og sørget for at Manchester United måtte returnere poengløse til Manchester.
AVGJØRELSEN: Anthony Gordon scoret kampens eneste mål og sørget for at Manchester United måtte returnere poengløse til Manchester.

En kombinasjon av uflaks, udyktighet og solid stopperspill av Luke Shaw og Harry Maguire hold United inne i kampen. Selv om United maktet å etablere et visst press mot slutten, var det ingen tvil om at hjemmelaget fortjente seieren. 

Lørdagens resultat i Newcastle betyr også at hjemmelaget gikk forbi Manchester United på tabellen. Nå venter Chelsea kommende onsdag i en særdeles viktig kamp for Ten Hags menn. 

Powered by Labrador CMS