Dette sier Ten Hag om skadesituasjonen og mulige låneavtaler i januar

Publisert Sist oppdatert

Manchester United ventes å få tilbake flere spillere fra skade i løpet av januar, men ingen av de største navnene var å se tilbake i troppen i 2-0-seieren over Wigan mandag.

På søndag venter en langt tøffere oppgave når Tottenham kommer på besøk, og spørsmålet nå er hvem som eventuelt blir klare til da.

– Noen spillere håper på å kunne være tilbake til helga; Christian Eriksen, potensielt Shaw og kanskje Harry (Maguire). Mason (Mount) trenger nok noen dager eller en uke til, sier Erik ten Hag på pressekonferansen etter kampen.

Lisandro Martínez, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Casemiro, Mason Mount, Christian Eriksen, Antony, Amad Diallo og Anthony Martial er blant dem som ikke var med mandag grunnet skade eller sykdom.

NÆRMER SEG: Casemiro og Lisandro Martínez er begge tilbake i trening, men Ten Hag nevnte ikke at de to vil være tilbake i troppen mot Tottenham.

Ten Hag legger ikke skjul på at det er frustrerende at det stadig dukker opp nye navn på fraværslista.

– Det er det, men jeg ønsker ikke å være frustrert, fordi jeg kan ikke gjøre noe med det og det vil ikke hjelpe med å støtte laget. 

– Vi må skape de beste prestasjonene og beste resultatene med de spillerne vi har tilgjengelig, og det er det vi prøver å gjøre.

United-manageren vil ikke utelukke at klubben ser etter nye signeringer i januarvinduet, heller ikke låneavtaler.

– Vi vurderer alt, hva som er til det beste for spilleren, for oss og laget vårt. Vi får se hvordan ting utvikler seg gjennom vinduet.

ÅPEN FOR ALTERNATIVE LØSNINGER I JANUARVINDUET: Erik ten Hag.

På pressekonferansen fikk Ten Hag også selvfølgelig spørsmål om mandagens kamp.

– Vi er fornøyde. Jobben er gjort. Vi er fornøyde med prestasjonene i den første omgangen, og det eneste vi kunne kritisere til pause var at resultatet burde vært 3-0 eller 4-0.

Forhåpentligvis blir effektiviteten bedre mot Tottenham.

Powered by Labrador CMS