LIDENSKAPELIG OPPTATT AV UNITED: Duncan Drasdo, MUST-leder.

MUST-UTTALELSE:

– «Dette gir oss blandede følelser», «vi er forvirret»

Publisert Sist oppdatert

Uniteds største supporterorganisasjon, MUST, har kommet med sin mening om Ineos-minoritetskjøpet, som ble offentliggjort klokka 17.00 julaften.

– Gjennom 18 år med gjeld, forfall og feilslått ledelse har United-supportere både høylytt og kontinuerlig bedt om endring i klubben vår. Da den såkalte «Strategic Review» ble offentliggjort for ett år siden så virket det omsider som om et salg av klubben var på horisonten, potensielt med nye investeringer og den nye retningen klubben sårt trenger.

– Med det som bakteppe har supportere veldig blandede følelser i dag. 

– Vi ønsker velkommen en United-fan fra barndommen, Sir Jim Ratcliffe og hans INEOS-selskap, men mange ønsket at eierandelen var større enn de ryktede 25 prosentene. 

– Vi noterer oss at han og hans lag vil kontrollere de sportslige aktivitetene, men er forvirret over hvordan en organisasjon kan delegere det mest sentrale for businessen til en minoritetseier, og stiller spørsmål ved hvordan det i praksis vil fungere.

– Det er nå avgjørende at klubbens eiere og ledere på ordentlig vis forklarer hvordan denne nye strukturen vil fungere, hvor de nye investeringene kommer og hvordan det vil være bra for laget på banen. 

– Som Supporters Trust så forventer vi å ha samtaler med klubbens ledelse og INEOS i nær fremtid, for å forstå planene deres, og for å stille dem alle spørsmålene vi supportere nå har.

– Dagen i dag er kanskje - men bare kanskje - et steg fremover for Manchester United etter noen vanskelige år, men med Glazers fortsatt ved roret så må folk forstå at United-fans vil forbli skeptiske til vi eventuelt ser at ting faktisk blir til det bedre.

Powered by Labrador CMS