Marthe Øverli Mæhlum og venninnene på United-kamp. Bilde godkjent til bruk. Privat.

FEM JENTER HADDE SIN FØRSTE OLD TRAFFORD-TUR:

– Dette ga mersmak. Vi skal tilbake

Publisert

– Til Manchester kan man jo reise selv når det ikke er fotball.

Og:

– Men alt gå mersmak. Vi har allerede begynt å snakke om å reise på enda en kamp.

Det sier 20 år gamle Marthe Øverli Mæhlum til united.no, etter at hun i helga endelig fikk krysset av «Manchester-tur» og «United-kamp» på lista over ting hun har opplevd.

Marthe Øverli Mæhlum og venninnene på United-kamp. Bilde godkjent til bruk. Privat.
Marthe Øverli Mæhlum på United-kamp. Bilde godkjent til bruk. Privat.

Turen ble ikke noe dårligere for Lillehammer-jenta av at hun samtidig hadde overtalt fire av sine beste venninner til å bli med på turen - fire venninner som er blitt mer og mer glad i United, ifølge Marthe.

– Vi stortrivdes. Det var et dritbra opplegg fra Supporterklubben, hvor alt var tilrettelagt og vi også ble hentet på flyplassen, sier hun.

– Så ble jo selve kampen helt syk. Det var veldig lett å finne frem, vi hadde gode plasser bak det ene målet og bra utsikt over hele arenaen. Vi kjøpte en pils på vei inn, men da man gikk opp trappen og inn på selve arenaen - da var det wow-følelse.

– Så var det ekstra gøy at Rasmus Højlund deretter banket inn 1-0-målet rett foran oss til vill jubel og et massivt brøl, sier hun.

Rasmus Højlund jubler etter 1-0-målet mot West Ham.

For de av dere som følger Supporterklubben på Instagram og Facebook, så hadde venninnene en såkalt takeover av de sosiale medie-kontoene gjennom helga. Da fikk man se at venninneflokken foruten å være på kamp testet både ulike restauranter og utesteder i Manchester sentrum, i tillegg til at det ble god tid til shopping og noen severdigheter.

– Manchester var en mye større by enn vi hadde sett for oss, og den var også mer moderne. Vi så vel for oss en litt mindre, men også eldre engelsk by, men her var det masse restauranter, puber og fin arkitektur. Den kan anbefales, også for de som ikke nødvendigvis vil se fotball, sier hun.

MANCHESTER: Old Wellington og Shambles Square. Foto: Marthe Øverli Mæhlum.
MANCHESTER: Old Wellington og Shambles Square. Foto: Marthe Øverli Mæhlum.

De fikk imidlertid en lærepenge.

– Ja, vi hadde tenkt oss på minigolf og noen artige severdigheter, men da vi kikket på det dagen før så var det for sent. Alt var booket. Så rådet må være å gjøre litt research og bestille på forhånd.

Det tjente de selv på på lørdagen. Dagen før hadde de nemlig bestilt bord til den indiske restauranten Sangnam ved St. Peters Square.

– Den var nemlig stappfull da vi kom dit lørdag, så der hadde vi flaks.

Marthe har vært United-supporter siden hun selv begynte å spille fotball i ung alder, og som hun sier det: «Jeg har sett mye dårlig fotball de siste årene». 

Nå ble hun - og venninnene som egentlig ikke har vært like store United-supportere - imidlertid bitt av Manchester-basillen.

Marthe Øverli Mæhlum og venninnene på Old Trafford.
Marthe Øverli Mæhlum og venninnene på Old Trafford.

– Absolutt. Dette ga mersmak for alle fem. Neste gang skal vi se om vi får til storkamp, mot for eksempel Manchester City eller Liverpool, sier Marthe Øverli Mæhlum til united.no.

MEDLEMSTILBUD: Supporterklubben har 500 billetter tilgjengelig til dere medlemmer til alle Premier League-kamper på Old Trafford. I menypunktet turer og billetter kan dere alltid se hvilke kamper det er ledig til i resten av sesongen.

Powered by Labrador CMS