– Dette er mitt største ønske for 2024!

Jon Martin er tydelig på hva han ønsker seg til jul av Sir Jim Ratcliffe og Manchester United.

I en Q&A-episode av «Uno»-podkasten forteller programlederen at han har store forhåpninger til det som skal skje når Ratcliffe er på plass innenfor Old Trafford.

– Jeg må innrømme at jeg synes dette er spennende, og jeg tror Manchester United vil ha godt av dette, sier Henriksen.

– Bulldoseren er allerede på vei inn, og du ser den svære kula er i ferd med å dundre inn i veggen på Old Trafford. Så det er ting som er i ferd med å skje.

– Jeg håper Erik ten Hag er United-manager når pre-season kommer i 2024. Og da håper jeg at han har gitt klar beskjed til klubben på at han trenger fire forsterkninger for at United skal spille den fotballen jeg ønsker og for at min filosofi kan slå ut i full blomst.

– Da er også mitt største ønske at han kommer med profil, fremfor navn. Disse fire skal fylle disse fire rollene og beherske det og det. Og så skal noen andre finner alder, klubb, nasjonalitet og pris. Så kan Ten Hag komme med veto, men de skal komme med en katalog til han. Ikke omvendt.

I episoden kommer også Bjarte Valen med siste nytt om Ineos-pakka og Richard Arnolds siste dager på Old Trafford, og Øyvind Eide forteller oss hvilke endringer Erik ten Hag må gjøre etter landslagspausen. I studio snakkes det om Raphaël Varane, Ollie Watkins og Wayne Rooney.

Powered by Labrador CMS