SENDTE E-POST TIL ANSATTE: 

- Dette er en skam for klubben

Sir Jim Ratcliffe serverte klare ord for pengene i en knallhard e-post til de ansette i United. 

Publisert Sist oppdatert

Sir Jim Ratcliffe kjøpte seg inn i klubben på tampen av 2023, og på fire drøye måneder har han gjort store endringer i ledelsen. Det er ingen tvil om at milliardæren ønsker å heve standarden på det aller meste i United, og det handler ikke bare om å skifte ut folk i toppledelsen. 

Nå skal 71-åringen ha sendt en e-post til alle ansatte i Manchester United hvor han beskriver synet som møtte ham på Old Trafford og treningsfeltet Carrington. 

I e-posten som The Athletic skal ha fått tilgang til, får særlig IT-avdelingen og garderobene til akademi-lagene gjennomgå for å ha vært rotete. 

–En skam, er uttrykket Ratcliffe bruker i e-posten og han ber de ansatte i klubben om å heve standaren. I e-posten er Ratcliffe klar på at det er uakseptabelt for en toppklubb å ikke opprettholde det høyeste nivået av renslighet og orden.  

The Athletic skriver at flere ansatte skal ha blitt sjokkert over Ratcliffes e-post, mens andre hilser de nye tonene fra Ratcliffe velkommen og mener det er på høy tid at det ryddes opp. 

Tidligere denne uka ble flere også overrasket da han under et møte kom med beslutningen om at de ansatte ikke lenger kan benytte seg av hjemmekontor.

Powered by Labrador CMS