– Det var en «wake-up call» - forhåpentligvis motiverer det ham

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford har lenge vært en skygge av seg selv denne sesongen, og det toppet seg med nattklubb-besøket i Belfast som endte med at han ble vraket i FA-cupkampen mot Newport.

I 4-3-seieren over Wolves 1. februar var imidlertid 26-åringen tilbake fra start, hvor han like greit svarte med å åpne ballet ved å banke inn 1-0-scoringen etter fem minutter.

Nå håper Ole Gunnar Solskjær, som for øyeblikket er på en India-tour, at hans tidligere elev klarer å se fremover og kan komme opp på et lignende nivå som forrige sesong.

– Jeg har jo trent Marcus i tre år, og jeg kjenner ham. Det er ikke min jobb å diskutere prestasjonene hans, men forrige sesong var fantastisk, og det handler om kontinuitet i fotball, sier Solskjær til Reuters.

– Marcus og mange andre har ikke vært på sitt beste denne sesongen. Jeg er sikker på at han hadde en wake-up call forrige uke og forhåpentligvis vil det motivere ham.

– Er det managerens jobb å få det beste ut av ham, eller er det mest han selv eller en spillers ansvar å få det beste ut av seg selv? Jeg tror det er mer det.

Solskjær har imidlertid full tro på at Rashford kan klare å komme opp på toppnivået sitt igjen.

– Han har hatt en fantastisk karriere, med noen opp- og nedturer.

– Nå håper vi han får den kontinuiteten, fordi jeg vet og vi alle vet at det er en toppspiller der. Det er vanskelig å være på topp hele tiden, men det krever at man ofrer mye.

BEDRE TIDER I VENTE? Ole Gunnar Solskjær har troen på sin tidligere elev.
BEDRE TIDER I VENTE? Ole Gunnar Solskjær har troen på sin tidligere elev.
Powered by Labrador CMS