Erik ten Hag applauderer fansen etter 2-2 mot Tottenham, 14. januar 2024.

ERIK TEN HAG:

– Det kan ikke skje

Publisert Sist oppdatert

Med et sent vinnermål ville det trolig vært en smørblid Erik ten Hag som møtte reporterne etter kampen, men slik ble det ikke. 

Dermed var det heller en litt skuffet Ten Hag som snakket med Sky Sports etter kampen.

– Det var en veldig intens kamp, og det var en veldig god kamp – for tilskuerne. Når en analyserer og ser tilbake på kampen så er vi selvsagt litt skuffet. Vi ledet to ganger, og en blir litt skuffet når en slipper inn noen billige mål slik vi gjorde.

– Vi scoret to veldig gode mål i førsteomgangen. Det var godt å se hvordan vi klarte å komme oss forbi ledd ved å være direkte, og det var gode avslutninger også. Grunnen til at jeg er litt skuffet er at vi presterer slik, og ikke vinner, men jeg vet at vi spiller mot et godt lag, og at de er veldig farlige på dødballer. 

Ten Hag ble så spurt om samarbeidet mellom de to målscorerne Rasmus Højlund og Marcus Rashford, som ser stadig bedre ut, og mot Tottenham var begge nest siste United-spiller på den andre sitt mål.

– En ser at [samarbeidet] vokser, og når en legger til Alejandro Garnacho så har vi en fronttrio som er en trussel for alle motstandere, fastslo Ten Hag.

Erik ten Hag instruerer Marcus Rashford på sidelinjen, 14. januar 2024.
VAR FORNØYD MED DE OFFENSIVE SPILLERNE: Erik ten Hag, her sammen med Marcus Rashford.

Selv om han var fornøyd med en del av det United hadde å by på offensivt, så var han definitivt ikke fornøyd med baklengsmålene. 

Han hadde allerede omtalt de som billige baklengsmål tidligere i intervjuet, og da han ble spurt om Tottenham-målene igjen, var han helt klart på at United ikke kan slippe inn slike mål.

– Vi må være mer «mann» i slike situasjoner. Vi må gå opp, være mer fysiske, og heade ballen unna. Det skal ikke skje. Den andre er en typisk en: vi vet om de raske gjennomspillene, og så lar vi dem gjennomføre en diagonalpasning. Med én diagonalpasning bryter de ned hele laget vårt, og det kan ikke skje.

Ten Hag var enig i andreomgangen ikke var like god som førsteomgangen fra United.

– Definitivt. Kampen var så intens, så nivået gikk ned for alle, men målet vårt er å kunne spille to slike omganger.

Powered by Labrador CMS