Mason Mount: 

FUNNET SEG TIL RETTE: Mason Mount. Foto:

– Det har vært en god start

Mason Mount letter på sløret om starten på United-karrireren. 

Publisert Sist oppdatert

Mason Mount kom til United fra Chelsea for rundt £60 millioner pund. I et intervju med TalkSport forteller Uniteds nye nummer syv, om hvordan livet har vært i Manchester så langt. 

– Det har vært en god start. Jeg tenker da på hvordan jeg har blitt integrert i laget og at jeg forstår hvordan manageren ønsker å spille. Jeg lærer fortsatt hvordan spillerne rundt meg ønsker å spille. Det tar litt tid og bygge relasjoner og komme inn i flyten, sier midtbanespilleren. 

I United fikk engelskmannen draktnummer syv. Et ikonisk nummer i Uniteds historie. Spillere som Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo har brukt nummeret før han. 

IKONISK: Draktnummer syv har blitt brukt av mange store stjerner. Nå er det Mason Mount sin tur. Foto:

Tallet har også gjort at store stjerner har gitt etter for presset. Navn som Memphis Depay, Angel Di Maria og Alexis Sanchez ble av mange sett på som store skuffelser i den ikoniske trøyen. 

Mount innrømmer at han kjenner på presset som følger med drakta med det ikoniske nummeret. 

– Selvfølgelig følger det med et press. Jeg var stor fan av Beckham da jeg vokste opp og jeg vet hva han gjorde for denne klubben. Det er absolutt et press som medfølger denne drakten, men det er noe jeg liker også. Jeg vil prestere i den. United er en massiv klubb og syv er et ikonisk nummer her, så det betyr mye for meg. 

24-åringen får en ny mulighet til å prestere med nummer syv på ryggen mot Sheffield United lørdag kveld. Kampstart er kl 21.00

Powered by Labrador CMS