TEN HAG OM SKADENE:

– Det har påvirket måten vi har spilt på, og resultatene vi har hatt

Publisert

På del én av fredagens pressekonferanse kom Erik ten Hag med en skadeoppdatering, og også i del to fikk han spørsmål om skadesituasjonen.

Han ble blant annet spurt om spesifikt når Luke Shaw og Casemiro vil returnere.

– Det er vanskelig å peke på en kamp hvor han [Shaw] vil returnere, men planen er at han kommer tilbake før sesongslutt slik at han fortsatt kan være involvert i noen kamper denne sesongen.

– Casemiro har nå hatt noen økter på gress, og var i går [torsdag] også med på trening med laget. Så vi har god progresjon der, og vi må vurdere når vi drar i morgen [i dag] om han allerede kan starte, eller om vi venter.

Ten Hag ble også spurt om Anthony Martial, og om vi kommer til å få se ham i United-drakt igjen.

– Martial er også tilbake på banen, men han er ikke på laget ennå, sa Ten Hag, og mente trolig med det at franskmannen ikke trener med resten av laget ennå. 

Men hva skal til for at han skal spille for United igjen...? 

– Det kommer an på ham, og hvor raskt han er tilbake, og hva nivået er. Hva han viser.

Anthony Martial har igjen gått glipp av mange fotballkamper på grunn av skader.

Ten Hag snakket også om skadeproblemene generelt, og legger ikke skjul på at både spillet og resultatene har blitt preget av disse problemene.

– Vi har manglet Malacia hele sesongen. Vi har manglet Shaw i mange kamper. Vi har manglet Martínez i mange, mange kamper. Casemiro og Mason Mount også. Jeg vet alle managere skader, og at det er noe en må håndtere, men jeg mener at denne sesongen har vært ille for oss på denne fronten, og det har virkelig påvirket måten vi spiller på, og resultatene vi har hatt. Det er sannheten, men jeg kan ikke tenke på dette, jeg må tenke fremover. Jeg må tenke på fremtiden, og hvordan vi får gjort dette riktig, og hvordan vi får de spillerne tilbake. Og det er som godt nå er at det ser ut til at spillere kommer tilbake. Så når vi kommer til sluttfasen, med ti kamper igjen i ligaen og forhåpentligvis to i cupen, så kan vi ha en stall hvor alle posisjoner er dekket, og da kan det bli en veldig god avslutning på sesongen.

Powered by Labrador CMS