Nærbilde Erik ten Hag

– Det handler om vilje. En kan ikke la spillere gå så lett gjennom

Publisert Sist oppdatert

Manchester United scoret tre mål, men tapte likevel på Allianz Arena.

– Jeg er skuffet fordi vi burde holdt oss inne i kampen, og om en scorer tre mål borte mot Bayern München, så må en i det minste ta poeng, fastslo Ten Hag etter kampen i et intervju med TNT Sports.

Ten Hag ble spurt om de mange baklengsmålene United slipper inn for tida.

– Vi er i en periode hvor mye går mot oss. Vi må skape vårt eget hell. Når vi ikke klarer å følge reglene og prinsippene i spillet vårt, så slipper en inn mål, sa Ten Hag, som også poengterte at United har møtt tre gode lag nå i Arsenal, Brighton og Bayern München. 

Erik ten Hag roper og ser irritert ut på sidelinjen.
MISFORNØYD: Erik ten Hag.

André Onana tok på seg skylden for tapet etter kampen,  og Ten Hag ble spurt om det.

– Det er godt at han gjør det, men det handler om laget. Det gjøres feil, men en må slå tilbake som et lag. Om én spiller gjør en feil, så er det gjort og glemt. Vi må som lag tro på at vi alltid kan slå tilbake. I kveld viste vi det at hvis en holder seg inne i kampen, og en kjemper seg inn i kampen, så må en bare fortsette når det gjøres feil.

– Når en ser de første 25 minuttene, så må en score et mål. Men hvis ikke, så må en ikke tillate motstanderen i å score mål slik vi gjorde. Det handler ikke bare om én feil, for hvis en så før der, så var det altfor enkelt for den spilleren å komme seg til skudd. Vi må være konsistente i slike øyeblikk, og da vinner en fotballkamper.

Og hvordan kan United forandre på dette?

– Det er bare laget, meg inkludert, som kan gjøre det. Det er i våre hender, sa Ten Hag.

Ten Hag snakket også på pressekonferansen om noe lignende da han snakket om det ødeleggende førstemålet:

– Det handler ikke bare om André. Om en ser på hvor lett Sané kommer gjennom... det handler om vilje. En kan ikke la spillere gå så lett gjennom.

André Onana som ser frustrert ut borte mot Bayern.
GJORDE SIN FØRSTE STORE TABBE: André Onana.
Powered by Labrador CMS