– Det handler om å fullføre jobben og det gjorde vi

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag kunne se sitt mannskap slå Wigan forholdsvis komfortabelt 2-0, noe United-manageren naturligvis var fornøyd med.

– FA-cupen handler om å vinne, det er knockout. Du ønsker å fullføre jobben, og det er de ordene jeg brukte i garderoben; «jobben fullført», sier Ten Hag til ITV etter kampslutt.

Tross en tomålsseier, kunne - og burde - imidlertid United scoret langt flere dersom effektiviteten foran mål var bedre.

– Definitivt. I den første omgangen skapte vi vel fem eller seks veldig bra muligheter. Vi spilte veldig bra fotball, og burde ha scoret mer. Men når du ikke scorer, må du fortsette å være fokusert og det var vi i kveld.

Ten Hag har vanskelig for å forklare sjansesløseriet. 

– Jeg kan ikke alltid si hvorfor vi ikke tar vare på mulighetene. Vi hadde noen gode angrep og noen gode sjanser. Vi tok ikke vare på dem, men jeg synes måten vi skapte dem var bra.

Rett etter kampslutt fikk Ten Hag også spørsmål om Sir Jim Ratcliffe og Ineos' inntog i klubben.

– Det er en inspirasjon. Alle er optimistiske, men det er mye jobb som ligger foran.

– Vi har hatt mange tilbakeslag og jeg i sommer var vi på god vei, men det er en reise. Det er et prosjekt og nå må takle noen tilbakeslag, men vi vil fortsette overleve og slå tilbake.

Powered by Labrador CMS