Erk ten Hag og Jadon Sancho.
Erk ten Hag og Jadon Sancho.

– Det er til det beste for laget

Publisert

På del to av fredagens pressekonferanse fortsatte Erik ten Hag å bli pepret med spørsmål om Jadon Sancho.

Ett av dem var om Sancho noen gang kommer til å ta på seg United-trøya igjen.

– Jeg vet ikke. Jeg sitter her, i morgen (lørdag) har vi en stor kamp, vi går inn i en blokk med kamper, mange kamper i et tett program. Jeg fokuserer på det.

Ten Hag har ikke svaret på hvor lenge situasjonen rundt Sancho vil vare.

– Det vet jeg ikke, men jeg tenker ikke på det. Jeg tenker på i morgen. Jeg tenker på måten laget må utvikle seg. Vi skal inn i Champions League, og jeg har mye å vurdere for å ta de rette avgjørelsene.

– Jeg forbereder laget mitt så godt jeg kan, jeg legger ned all min innsats på spillerne som er tilgjengelige. Han er ikke tilgjengelig, så akkurat nå er han ikke viktig, fordi han ikke kan bidra.

Ten Hag er tydelig på at avgjørelsen om å fjerne angrepsspilleren fra laget var til det beste for 23-åringens lagkamerater.

– Det er til det beste for laget. Det er hva beslutningen min er basert på. Det handler ikke om meg og å være streng, nei. Dette er for lagets beste.

– Jeg forbereder laget mitt så godt jeg kan, jeg legger ned all min innsats på spillerne som er tilgjengelige.

– Alle kan si sin mening om det (Sanchos oppførsel), men som jeg sa, han er ikke tilgjengelig, så han kan ikke bidra til våre opptredener og våre resultater, så jeg blokkerer det. Jeg skal forberede laget for å spille best mulig.

– Som klubb, som lag må vi takle det. Men igjen, det har ingen betydning for de kommende kampene. Jeg må legge energien min i at laget skal spille sitt beste i morgen, om en uke, den kommende perioden. Det må jeg fokusere på.

Powered by Labrador CMS