KRITISK VIDIC:

– Det er noe i veien med mentaliteten, og det har det vært i mange år

Publisert

Nemanja Vidic var i en årrekke Premier League-angriperes verste mareritt.

Med kompromissløse taklinger, råskap og fightervilje utgjorde serberen et bunnsolid midtforsvar med Rio Ferdinand, og sammen var de et viktig fundament i Sir Alex Fergusons seiersmaskin.

I et intervju med FIVE har Vidic pratet om tingenes tilstand i Manchester United, og serberen er først og fremst tydelig på at han hadde forventet mer av klubben denne sesongen.

– Ut ifra de de leverte forrige sesong, så trodde jeg at det skulle bli enda bedre denne sesongen. I beste fall kunne de være tittelutfordrere. Se på Liverpool forrige sesong. Da ble de nummer fem, mens nå fighter de om gullet. Jeg hadde sett for meg at Erik ten Hag skulle utvikle laget ytterligere, forteller Vidic.

Videre er han kritisk til flere av spillerne, riktignok uten å eksplisitt nevne noen spesifikke.

– Det virker som om enkelte spillere ikke tar ansvar og presterer, særlig de rutinerte. Dette handler ikke bare om treneren. Det er noe i veien med mentaliteten, og det har det vært i mange år. 

Vidic endte Manchester United-karrieren med nøyaktig 300 kamper i alle turneringer. Han ble hentet fra Spartak Moskva i januar 2006, før han i 2014 forlot klubben til fordel for Inter. 

Powered by Labrador CMS