- Det er latterlig

Det var en uvanlig irritert Erik ten Hag som møtte rettighetshaver like etter at United rotet bort 3-2 og tapte 4-3 på overtid.

Publisert Sist oppdatert

United tapte 4-3 på Stamford Bridge etter å ha ledet 3-2 helt til det var spilt 97 minutter, men to baklengsmål på 82 sekunder gjorde at det blir null poeng med på bussen hjem til Manchester.

Erik ten Hag var selvsagt skuffet over resultatet da han møtte TNT Sports til intervju etter kamp i en kamp nederlenderen mente at United fortjente å vinne.

- Vi startet svakt, spilte på oss brudd og forsvarte oss veldig dårlig, men vi jobbet oss tilbake i kampen og dominerte til tider og var gode. Vi fortjente å vinne denne kampen, men vi kan ikke gjøre som vi gjør på slutten og gi kampen bort på den måten. Vi burde klart å håndtere denne kampen bedre.

Vi slipper inn fjerde minst

Det blir poengtert av journalisten at det kun var 82 sekunder mellom 3-3 og 4-3 til Chelsea og Ten Hag blir stilt spørsmål om hva som gikk galt og om man må legge skylden på noen for det som skjedde.

- Det er en lagprestasjon, det er klart at man kan peke på enkelte som kan gjøre det bedre, men det handler ikke om det. Det handler om at det er laget som ikke klarer å løse det. Når det blir så kaotisk så må man takle det som et lag, men vi tok gale avgjørelser som ikke hjalp laget.

- Uten ball så gjør vi dårlige valg helt på slutten. Samtidig så mener jeg de er heldige med straffesituasjonen som jeg mener var veldig heldig, men vi er nødt til å gjøre det bedre.

Andre Onana mot Chelsea.
Det ble en ny travel kveld for André Onana da United tapte 4-3 på Stamford Bridge.

United-manageren ble videre påminnet det at United slipper til vanvittige mengder skudd, noe som gjentok seg også på Stamford Bridge hvor laget slapp til hele 28 skudd. En tydelig irritert Ten Hag virket lei av at dette stadig blir et tema.

- Det er latterlig. Statistikken viser at vi slipper inn fjerde minst mål i ligaen og. Vi er gode, har et godt forsvar som forsvarer seg som et lag og vi har en god keeper. Det er ikke så mye mer jeg kan gjøre.

Nye skader

Lisandro Martinez og Victor Lindelöf ble tidligere i uken bekreftet ute en periode og Ten Hag var før kamp glad for å ha Harry Maguire og Raphaël Varane klare til kampen mot Chelsea. 

Raphael Varane i aksjon mot Chelsea.
Raphaël Varane måtte igjen ga av med enda en skade ved pause mot Chelsea.

Raphaël Varane måtte ut med skade til pause og hans erstatter Jonny Evans måtte selv ut igjen etter bare 20 minutter på banen. Det strammer seg for alvor til før kampen mot Liverpool søndag, men det var for tidlig for Ten Hag å komme med noe diagnose på de to. 

- Det er for tidlig å si (om det har innvirkning på Liverpool-kampen), før journalisten forsøker å gjenta og Ten Hag avbryter. Som jeg sa, jeg kan ikke si noe om det.

Et stort tilbakeslag

Det aller meste tyder nå på at alle håp om Champions League-spill nå er ute. På to turer til London har det blitt ett poeng, i en periode hvor både Aston Villa og Tottenham som begge ligger foran har avgitt poeng. 

Ten Hag vil likevel ikke helt gi opp håpet, selv om han er helt enig i at det er et stort tilbakeslag.

- På fem dager har vi tapt fem poeng, og det er uakseptabelt. Vi må ha høyere standarder om vi skal være med å kjempe om en plass i Champions League. 

- Jeg kan ikke svare på det (om topp fire er utenfor rekkevidde). Jeg må se på tabellen, men alle poeng blir enda mer verdifulle fremover. Det er veldig skuffende at vi gir bort en kamp som vi burde vunnet. Det er definitivt et tilbakeslag som vi nå må takle.

Diogo Dalot slår inn og noterer seg for målgivende pasning til 2-2 mot Chelsea.
Diogo Dalot var uheldig og lagde straffesparket som gjorde at Cole Palmer kunne gå frem til straffemerket og sette 3-3.

  Selv om det endte med tap fortalte Ten Hag avslutningsvis at han synes United spilte god fotball og dominerte kampen, men at det handler om å gjøre det over tid og ikke bare i bruddstykker av en kamp.

- Kvaliteten på fotballen vår er veldig god, men det handler om å få resultatene og gjøre det over tid. Spillerne vet at det er deres jobb å ta de riktige avgjørelsene.

- Vi dominerte kampen og jeg nøt å se laget spille. Vi dominerte med ball og dominerte motstanderen til tider, men individuelle feil kostet oss kampen. Det må vi lære av. Som United-spiller bør du allerede vite hvordan du skal takle situasjoner og omgivelser underveis i en kamp.

 

Powered by Labrador CMS