Eric Ramsay Erik ten Hag

TIDLIGERE FØRSTELAGSTRENER RAMSAY:

– Det er ingen tvil om at omstendighetene har vært krevende å håndtere for Ten Hag

Publisert

For kort tid tilbake forlot Eric Ramsay sin stilling som førstelagstrener i Manchester United for å prøve lykken som hovedtrener for MLS-klubben Minnesota United.

Waliseren forlot klubben offisielt etter byderbyet mot City i begynnelsen av mars, og han fikk dermed oppleve mye av den krevende 2023/2024-sesongen på nært hold.

Han er klar på at det har vært mye å hanskes med for Erik ten Hag denne sesongen.

– Det er ingen tvil om at det har vært krevende omstendigheter å håndtere for ham. Når det er ryddet opp, kommer de forhåpentligvis til å få tilbake den flyten vi hadde forrige sesong, forteller Ramsay til nyhetsbyrået PA.

TROFÉTØRKEN OVER: Erik ten Hag brakte et etterlengtet trofé til Drømmenes Teater.

– Ten Hag er utrolig fokusert, klar på hvordan han ønsker ting og hvordan gruppen bør håndteres, legger waliseren til.

Ramsay rakk også å få et godt inntrykk av INEOS, som på julaften i fjor ble bekreftet som ny minoritetseier, selv om det formelle grønne lyset fra Premier League og FA tok lenger tid å få på plass.

– Visjonen de har for denne klubben er veldig spennende. De har en klar og tydelig plan, og klubben har fått mange sterke personer på plass, deriblant Sir Dave Brailsford. 

Avslutningsvis understreker Ramsay at han forlot klubben med en bismak, i og med at han selv føler han hadde passet godt inn i INEOS sitt sportslige prosjekt.

Powered by Labrador CMS