Erik ten Hag ser på Uniteds kamp mot West Ham.

PRESSEKONFERANSEN FØR VILLA:

– Det er ikke noe mål at vi skal selge Martial i januar

Publisert Sist oppdatert

Juleprogrammet startet helsvart for United med bortetapet mot West Ham, men tirsdag kveld 21.00 skandinavisk tid er det en ny mulighet - hjemme mot Aston Villa.

Sent mandag kveld ble Erik ten Hags pressekonferanse sluppet, den ble gjennomført rett etter tapet mot West Ham og da handlet det om Anthony Martial, betydningen av den første scoringen og at et par spillere kanskje kan være tilbake mot Villa.

– Anthony Martial er fortsatt ute med sykdom. Når det gjelder kontrakten hans så vil vi fortelle dere når vi har nyheter, men det er ikke noe mål for oss å selge ham i januar, begynte Ten Hag.

Martial har faktisk vært på banen i 13 av 18 ligakamper, og 19 totalt denne sesongen.

Ten Hag forstår at United-fansen nå er misfornøyde med situasjonen.

– Jeg er sikker på at de er skuffet over oss, ja, og vi må rette opp i tingene. Vi må levere bedre.

– Vi setter imidlertid virkelig pris på måten de støtter oss på, også i motgang. De har støttet oss hele denne sesongen. Så trenger vi hjelp også videre, men vi forstår også at det er vi som er ute på banen som må levere. Jeg og spillerne må ta ansvar.

Han er imidlertid ikke misfornøyd med holdningene til spillerne.

– Nei, men selvsagt vet vi hvordan standardene er i United, og vi må vinne som et lag. Alle enkeltspillerne må bidra 100 prosent. Det er et krav.

Den første scoringen betyr også mye.

– Og det må vi innse. Når du kontrollerer en kamp slik vi gjorde mot West Ham så må det scores. Villa er et annerledes lag, et veldig godt lag, men hvis vi skaper sjansene så må vi også ta vare på dem. Hvis du ikke gjør det så vinner du rett og slett ikke kamper. Det er sikkert.

Han håper at Raphaël Varane er tilbake mot Aston Villa, og kanskje kan Amad Diallo være tilgjengelig. Diogo Dalot returnerer også etter sin suspensjon.

– Varane kan forhåpentligvis returnere, og så må vi se an Amad Diallo. Han har trent i to uker nå, sa Ten Hag.

Avspark mot Aston Villa er 21.00 skandinavisk tid tirsdag.

Powered by Labrador CMS