– Det er helt sentralt når du skal vinne fotballkamper

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire spilte en ny god kamp i midtforsvaret mot Newcastle lørdag kveld, men 30-åringen klarte uansett ikke å forhindre United fra å gå på et 1-0-tap.

– Vi er skuffet. Vi presset i den andre omgangen, men vi klarte bare ikke å låse opp forsvaret deres. Vi fikk noen sjanser og et mål avblåst. Men ja, vi startet kampen rolig, vi ble straffet og vi er skuffet, sier Maguire til Viaplay etter kampen.

Problemene startet egentlig flere timer før kampstart da flyet fra Manchester ble kansellert, slik at laget heller måtte ty til en tre timers busstur.

Maguire vil imidlertid ikke bruke oppladningen som unnskyldning til lagets prestasjoner.

– Reisen var ikke ideell, men vi vil ikke komme med unnskyldninger. Vi var klare og forberedt, vi var taktisk klare og mentalt klare.

– Jeg vet ikke hvorfor vi startet kampen som vi gjorde, vi var bare ikke aggressive nok, vant ikke nok dueller og jeg tror ikke at det handler om reising.

FLERE VIKTIGE BLOKKERINGER: Det var liten tvil om at stopperduoen kom best ut av kampen sett med United-øyne.
FLERE VIKTIGE BLOKKERINGER: Det var liten tvil om at stopperduoen kom best ut av kampen sett med United-øyne.

Sammen med Shaw stoppet Maguire det meste av baller i eget felt.

Lengre frem på banen var derimot Newcastle stort sett overlegne.

– Vi forsvarte boksen bra, men vi forsvarte ikke områdene på banen nok. Vi ga dem for mye tid og tapte for mange dueller.

– Og det er helt sentralt når du skal vinne fotballkamper. Vi gjorde ikke det bra nok, og Newcastle fortjente de tre poengene.

Lørdagens smell føyer seg inn i en lang rekke med tap mot lag fra øvre halvdel av tabellen.

– Mot disse store lagene må du ta vare på øyeblikkene dine. Vi hadde en sjanse i de første 10 minuttene, vi kunne lett utlignet de siste ti minuttene, men vi ønsker selvfølgelig å gjøre det bedre i de kampene og det er noe vi må forbedre.

Powered by Labrador CMS