– Det er «Fergie Time» - det måtte være en tidligere akademispiller!

Publisert Sist oppdatert

United lå under 0-1 da klokken tikket 90 minutter, med seks minutter tillagt tid.

 Tre minutter på overtid kom imidlertid utligningen ved Scott McTominay, før samme mann, i det 97. minutt, headet inn seiersmålet.

– Det er «Fergie Time», sa kaptein Bruno Fernandes til MUTV etter kampslutt.

– I United er det normalt å score på denne tiden av kampen og en del av «Fergie Time» betyr også at det må være en tidligere akademispiller som scorer. Scott ga oss seieren i dag og vi er veldig glad på hans vegne, fortsetter han.

UNITED-PRODUKT: Scott McTominay tilknytning til United begynte da han var fem år gammel, og han gikk gradene gjennom United-systemet fra han var ni.

Kanskje spesielt viktig var det å få med seg denne seieren inn i landslagspausen etter to strake hjemmetap, noe Fernandes også er enig i.

Portugiseren er imidlertid tydelig på at «støyen» som har vært og er rundt klubben, er noe som hører med i å spille for en klubb som United.

– Det er Manchester United - du vil aldri stoppe støyen. Selv om du vinner ti kamper på rad, vil det bli støy rundt noe annet.

– Klubben er enorm og det må vi være klar over.

KLAR TALE: Bruno Fernandes er tydelig på at det alltid vil være støy rundt en klubb som Manchester United - i større eller mindre grad.

Nå håper Fernandes på at United kan klare å gjøre Old Trafford til et fort igjen, slik det var forrige sesong.

– Alle som spiller på Old Trafford må føle at det ikke er en god plass å komme. 

– Det er en fin stadion å komme til, men det skal ikke være en god plass å spille. Vi må få tilbake følelsen om at vi er et aggressivt lag og når vi spiller hjemme er et vanskelig lag å slå, og at det er vanskelig å få med seg noe derfra.

Hvis du ikke har gått lei - noe du trolig ikke vil på en stund - så kan du se høydepunktene fra kampen under:

Powered by Labrador CMS