Marc Skinner smiler etter seieren mot Liverpool, 22. november 2023.

Marc Skinner:

– Det er en absurd statistikk

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kom Manchester United tilbake på vinnersporet med en 1-0-seier borte mot Liverpool i ligacupen, og søndag spiller Manchester United borte mot Bristol City i ligaen.

Kampstart er klokka 13.30 (skandinavisk tid), og kampen vises på Canal 9 (Danmark) og V Sport Fotboll (Sverige) – og på Viaplay i hele Skandinavia.

Et av de første spørsmålene på Marc Skinners pressekonferanse handlet om at United allerede har tapt ni poeng denne høsten (tre uavgjortkamper og ett tap), mot bare ti poeng tapt hele forrige sesong (to uavgjortkamper og to tap). 

– Jeg tror vi bare har tapt tre ligakamper siden starten av forrige sesong [Chelsea H, Chelsea B, City H, red.anm.], og hvis en setter det i den konteksten... ja, vi har trolig hatt for mange uavgjortkamper, men det er en absurd statistikk. Vi har ikke lyst til å tape de poengene, men utenom Manchester City-kampen og deler av Arsenal-kampen – hvor det var et rettferdig uavgjortresultat – så har vi vært bedre enn motstanderne våre.

– Vi prøver fortsatt å komme inn i den rytmen vi virkelig ønsker å være i, men jeg ser svære fremskritt, så jeg er ganske fornøyd med prestasjonene.

Han ga videre uttrykk for hvor fornøyd han var med seieren mot Liverpool. 

– Å komme tilbake etter den skuffende prestasjonen mot Manchester City, og så møte Liverpool som er ekstremt vanskelige å spille mot på Prenton Park, og så spille så godt vi gjorde hvor vi var solide hele kampen, så det var en veldig positiv forestilling. Så ja, jeg er fornøyd med hvor vi står, men vi vet også at vi må ta igjen de poengene vi har tapt. Det gjør at resultatene i internkampene [mot storlagene] trolig blir enda viktigere.

Nikita Parris jubler med Jayde Riviere etter å ha scoret kampens eneste mål borte mot Liverpool, 22. november 2023.
SENKET LIVERPOOL: Nikita Parris (til venstre), her sammen med Jayde Riviere.

Skinner ga også en skadeoppdatering på pressekonferansen, men der var det lite nytt å melde. Utenom langtidsskadene, så er Irene Guerrero-oppdateringer det mest interessante nå, og hun er fortsatt noen uker unna, ifølge Skinner. 

Guerrero skal være tilbake i løpstrening neste uke, og det virker ikke utenkelig at hun returnerer før jul. Guerrero har foreløpig bare hatt et kort innhopp for United, men hun rakk å imponere med en målgivende pasning og generelt godt spill i det innhoppet.

Irene Guerrero og Lisa Naalsund, 12. november 2023.
FORTSATT NOEN UKER UNNA: Irene Guerrero, her sammen med midtbanekollega Lisa Fjeldstad Naalsund.
Powered by Labrador CMS