– Det er dette som er sjansen vår. Vi må gi alt

Publisert Sist oppdatert

United mistet en 2-0-ledelse, men vant til slutt 4-2  borte mot Newport County i FA-cupens 4. runde.

Dermed er United klare for 8. delsfinalen, der vinneren av Nottingham Forest og Bristol City venter.

Kaptein Bruno Fernandes er ikke i tvil om hvordan det bør prioriteres.

– Dette er vår sjanse til å vinne et trofé denne sesongen, og vi må gi alt for å nå finalen, alt for å sørge for at denne sesongen ikke ender like dårlig som den har vært. Vi må forsøke å vinne dette trofeet, sa han til BBC etter kampen.

– Vi vet også hvor mye FA-cupen betyr for fansen, klubben og ikke minst hele landet. Derfor er det også viktig for oss. Vi tapte forrige finalen forrige sesong. Nå vil vi vinne den.

5. rundekampen spilles i midtuka mellom Premier League-kampene hjemme mot Fulham og borte mot Manchester City.

LES OGSÅ: Se hele FA-cuptrekningen her

Han var selv også frustrert over at 2-0 ble til 2-2, og en del av valgene United gjør.

– Dette var ikke det resultatet vi ønsket. Ja, vi ønsket å vinne, men dette var ikke perfekt. Vi ønsker jo ikke å slippe inn mål.

Se høydepunktene fra kampen her:

– Vi må også drepe kampen da vi kunne gjort det. I 1. omgang hadde vi sjanser til å gjøre 3-0, men når man får 2-0 i en kamp som denne så vil alle plutselig score. Da tar man ikke den beste avgjørelsen for laget, men etter at det ble 2-2 så gjorde vi en bra jobb med å avgjøre kampen.

Han mente at 1-0-målet, der han selv flikket gjennom Antony som hadde kommet over fra høyresiden til venstre og så la tilbake, var noe som kom fra treningsfeltet.

– Det var en bra scoring som vi hadde trent på. Vi visste at vi ville få rom ved å legge ballen 45 grader tilbake, og Kobbie Mainoos scoring var jo av samme slaget, sa Fernandes til BBC etter kampslutt.

Powered by Labrador CMS