Erik ten Hag på Manchester Airport før avreise til Tyrkia, 28. november 2023.

– Det er bra at vi har alternativer der

Publisert

United skal møte Galatasaray på bortebane, og heksegryta i Istanbul kan virke skremmende, men Erik ten Hag håper at United kan bruke det til sin fordel. 

– En må bruke omgivelsene til å løfte seg enda mer til anledningen, og vinne ved å bruke det som drivstoff når en går inn i kampen, sa United-manageren til MUTV da han ble spurt om dette.

Han tror det United leverte mot Everton vil være til god hjelp før onsdagens kamp. 

– Det gir selvsagt selvtillit. Når du scorer et så vakkert mål, så skaper det en bestemt «vibe». Når du vinner 3-0, og alle spissene scorer, så gir det tro, og vi må bygge videre på det.

– Jeg mener det var en god lagprestasjon fra første spark på ballen, med tanke på måten vi tok kontroll over den kampen. Så hadde vi en tøff periode, men vi overlevde den, og i andreomgangen var vi veldig proaktive, veldig dynamiske, veldig modige og vi klarte å drepe kampen.

Nederlenderen er glad for å ha Rasmus Højlund tilbake. 

– Han har gjort det fantastisk [i Champions League]. Han er en ung spiller som spiller sin første sesong i Champions League, og han har allerede fem mål, og er veldig ivrig etter å score enda flere. Men Anthony Martial scoret også mot Everton, og skaffet et straffespark, så han gjorde det veldig godt. Så det er bra at vi har alternativer der, og vi er fornøyd med å ha med oss de alternativene inn i denne kampen.

Les hele kampdagsintervjuet her.

Martial, McTominay og Rashford etter mål mot Everton.
LEVERTE SOLID MOT EVERTON: Anthony Martial.
Powered by Labrador CMS