– Det betydde at Ten Hag stoler på meg

Publisert Sist oppdatert

Forrige sesong imponerte Amad Diallo på utlån i Sunderland, før han var tilbake i United i sommer og fikk sjansen til å vise seg frem under preseason.

Det endte imidlertid med en langvarig skade for ivorianeren, som nå har kommet seg tilbake og fått sine første minutter på banen i 1-2-tapet for Nottingham Forest rett før nyttår.

Da ble han byttet inn i det 54. minutt, og selv om resultatet ikke gikk veien, satte han stor pris på å få den tilliten fra Erik ten Hag så raskt etter skadeavbrekket.

– For å være ærlig forventet jeg ikke å spille så fort, sier Amad og fortsetter.

– Jeg trodde kanskje jeg kunne få spille 10 eller 15 minutter, fordi jeg kom tilbake fra skade, men at han byttet meg inn allerede da betydde at sjefen stolte på meg. Og det var jeg veldig glad for at jeg fikk spille i den kampen.

TILBAKE: Amad Diallo fikk en god del minutter mot Forest rett før nyttår. Mot Wigan var kantspilleren ute av troppen grunnet sykdom.

I intervjuet snakker Amad også om Ten Hag og forholdet sitt til United-manageren.

– Å jobbe med ham (Ten Hag) er noe som virkelig ikke skjer hver dag. Han er en person som jobber hardt, selv på trening når du gjør ting litt tregt, så kaller han deg til seg og forteller deg at du må jobbe hardere.

– Jeg liker trenere som det, som lar deg høre at du må jobbe hardt. Mitt forhold til ham er et godt forhold.

Powered by Labrador CMS