ramm

Derfor startet ikke Højlund

Publisert Sist oppdatert

Mange både håpet og trodde at Rasmus Højlund skulle starte borte mot Arsenal søndag, men det ble i stedet Anthony Martial fra start.

Før avspark forklarte Erik ten Hag det på følgende vis.

– Alt det handler om er de tre poengene, og vi har hatt så mye suksess med den oppstillingen vi nå sender utpå. Vi vet at vi må være veldig gode her, men det er en type utfordring vi ser frem mot.

– Når det gjelder Ramus så har han én uke med full trening bak seg nå, men han har ikke så mye kamptrening. Derfor mente jeg det var best at han starter på benken denne gangen. Han er imidlertid så sulten at jeg er sikker på at han kan utgjøre en forskjell hvis han kommer innpå. Akkurat det med sult var også noe vi så da vi analyserte ham før overgangen, sa Ten Hag til MUTV.

– Så har han allerede denne uka på trening vist hvor stor trussel han kan være, sa United-manageren til rettighetshaver.

Ten Hag manglet også spillere som Varane, Mount og Shaw fra en toppet 11er søndag, men foruten Højlund var nye Bayindir og Reguilon med på benken søndag.

– Det er mange lag i Premier League som har skader nå, og det må man da bare håndtere. Av og til må man da bytte på spillerne, men de som kommer inn er jo da også gode spillere på lag som her, sa Ten Hag til MUTV før avspark til i søndagens kamp.

Powered by Labrador CMS