Den ikoniske Twitter-posten virket dessverre akkurat like aktuell på tiårsdagen

Publisert

Lite fungerte for Manchester United mot Bournemouth på Old Trafford, og det var kanskje passende at en så svak prestasjon kom på akkurat 9. desember. 

Bournemouth-tapet skjedde nemlig på tiårsdagen til kanskje Uniteds mest ikoniske Twitter-post, som stadig vekk deles ved svake United-forestillinger.

David Moyes snakket den gang i forkant av Champions League-hjemmekampen mot Shakhtar Donetsk (som skulle spilles dagen etterpå), etter å ha tapt de to foregående hjemmekampene mot Everton og Newcastle, og uttalte seg om ting United måtte bli bedre på.

– David Moyes sier at #mufc må bli bedre på en rekke områder, inkludert pasninger, sjanseskaping og forsvarsspill, het det i tweeten.

Noen vil nok påstå at Moyes med det hadde nevnt det meste vesentlige ved fotballen – og slik sett var det kanskje passende at United ti år etterpå leverte en forestilling hvor det definitivt var slik at United burde vært bedre på det aller meste. 

Erik ten Hag ga etter kampen uttrykk for at United måtte forbedre mye – og han kunne sikkert like godt formulert seg som i Uniteds ikoniske tweet. 

Powered by Labrador CMS